Als je het hebt over het genereren van inkomsten met video, wat is dan het eerste dat in je opkomt? Waarschijnlijk gaat u er met InStream-advertenties van uit dat dit de enige manier is om uw geld op te halen! Maar dat is niet de enige manier… Dit benadrukt de noodzaak om uit te kijken naar andere technieken voor  PPV , ook wel bekend als pay-per-view- streaming. 

Streaming via een pay-per-view videoplatform biedt u de beste alternatieve manier om forfaitaire inkomsten uit uw exclusieve inhoud te boeien om een ​​meeslepende UX te leveren. 

Het kan je helpen om professionele streams aan je publiek te leveren, waardoor het bedrijfsleven naar een hoger niveau wordt getild. Dit verhoogt de vraag naar kijkers om met absoluut gemak deel te nemen aan uw aantrekkelijke inhoud. 

Als u probeert te zoeken naar de best mogelijke manier om waarde aan uw premium inhoud te geven, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij hebben u gedekt!  

Inhoudsopgave

Wat Is Betalen Per Weergave?

Net zoals de naam al doet vermoeden, is pay-per-view videostreaming, ook wel bekend als transactionele video op aanvraag (TVOD), een uniek model voor het genereren van inkomsten waarbij gebruikers toegang krijgen tot exclusieve inhoud tegen kijkkosten. Als contentstreamers kun je twee opties bieden: ofwel door PPV-video’s voor een bepaalde tijd te huren of door levenslange toegang tot de content te bieden. 

Terwijl we kijken naar het gewicht van de rest van de methoden voor het genereren van inkomsten, biedt pay-per-view een alternatieve bron bij het verzinnen. Bovendien zorgt PPV-streaming ervoor dat je een naadloze kijkervaring hebt die niet wordt onderbroken door non-stop advertenties. 

U krijgt ook een effectieve manier om de gebruiker naar het online platform te brengen en uw  kijkervaring onder de knie te krijgen, voordat ze besluiten een bepaald abonnement te kiezen. De gebruiker kan inderdaad de meeste gated content afrekenen op het pay-per-view-platform , omdat het een gevoel van urgentie creëert vanwege de geldigheidsperiode. Er is een optie om inkomsten te genereren met zowel live als met flexibele opties. 

Hoe Werkt PPV?

Pay-Per-View (PPV) betekent eigenlijk hoe het precies klinkt. De werkelijke betekenis komt naar voren wanneer een gebruiker PPV aan een pakket toevoegt, als bedrijfseigenaren geeft u de kijkers de flexibiliteit om shows te bekijken op basis van betalen naarmate ze kijken. Dit onthult het feit dat elke afzonderlijke inhoud, hetzij premiumfilm, hetzij een eersteklas show, in rekening kan worden gebracht wanneer deze wordt bekeken op een specifiek pay-per-view-videoplatform . 

Er zijn veel unieke manieren om Pay-Per-View online content op een videostreamingplatform in rekening te brengen. Het hangt helemaal af van het genre content waarmee je je kijkers kunt opladen. 

Sommige ervan zijn: 

Toegankelijkheid Tot Een Enkele Video 

In dit geval kunt u overtollig geld genereren van gebruikers die niet de druk willen om uw inhoud slechts in een beperkte periode te openen. Velen van hen vinden dit pakket waardevoller omdat het hen de kans geeft om content te kopen met slechts één prijs. 

Bereik Via Elke Speciale Gelegenheid 

Ervan uitgaande dat u kosten in rekening brengt voor een speciaal evenement, zoals een wedstrijd of een concert, een virtuele conferentie of een toneelstuk. Normaal gesproken kunt u ervoor kiezen om de kosten van uw evenement te baseren op per persoon. Er kunnen echter uitdagingen ontstaan ​​om gebruikers naar het gesponsorde online evenement te brengen, aangezien er een aantal verwachtingen kan zijn. 

Educatieve Inhoud Stroomlijnen 

Er zijn situaties waarin u uw reeks videocursussen graag zou willen verkopen om een ​​specifiek publiek met een bepaalde vaardigheid te trainen. In dat geval kunt u prijzen vaststellen op basis van de marktwaarde voor uw kostbare educatieve inhoud. Ondertussen kunt u ook onderzoeken hoe andere spelers in uw branche naar vergelijkbare cursussen zoeken en deze concurrerend prijzen. Uiteindelijk geeft PPV-inhoud u meer controle over hoe de inhoud aan uw publiek wordt gepresenteerd. Denkt u erover om uw eigen op pay-per-view gebaseerde video-on-demand-service te starten?

Waarom Kiezen Voor Pay-Per-View-Streaming?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor pay-per-view  De premium-inhoud wordt meestal tegen een hoger tarief aangeboden door het uitzendnetwerk en geeft producenten van video-inhoud het volledige recht om hun volgers zoveel in rekening te brengen als ze willen. 

Als we bijvoorbeeld Diney+ beschouwen, nemen ze het model van dit soort over als het gaat om films met nieuwe releases, omdat ze meer vragen om de premium content thuis te bekijken, wat een kans heeft om bovenop de maandelijkse kosten te komen. 

En er zijn nog veel meer redenen om inkomsten te genereren met on-demand of live streaming content. Hier zijn enkele om te overwegen: 

 • Eerste bijkomende weldoener 

Live streaming gaat verder dan verwacht ROI kan dieper inzicht geven in uw pay-per-view-app . Verzamel kerndoelgroepinzichten om de kwaliteit van uw contentproductie in de loop van de tijd te verbeteren. 

 • Diversificatie in verschillende markten 

i) Veel industrieën omarmen het PPV-model. Het is in feite ontworpen om niet-abonnees weg te duwen en consumenten binnen te halen die inhoud aantrekkelijker vinden, zelfs als de prijs iets hoger is. 

ii) Nu zien we de verschuiving van digitale streaming met offline downloaden waar kabelaanbieders zoals Viacom en Warner Media hun infrastructuren willen verschuiven. Ze zijn op zoek naar een gericht genre om kijkers aan te spreken in plaats van content als een bundel te streamen.  

iii) Zelfs als u denkt dat niemand zal betalen voor uw exclusieve inhoud, zou u verbaasd zijn over enkele van de unieke pay-per-view live OTT – evenementen die in het verleden hebben plaatsgevonden. Met microtargeting kunt u voldoende vraag vinden, en daarom wordt het genereren van inkomsten met een grote verscheidenheid aan inhoud eenvoudig. 

 • Financiële push 

Als het correct wordt gedaan, kan livestreaming op een PPV-platform lucratief blijken te zijn! Des te meer, het feit wordt waardevol wanneer u uw kostbare inhoud met uw kerndoelgroepen kunt delen! Je zou zeker kunnen overwegen om de kloof tussen inhoud en zijn kijkers te overbruggen

Bovendien kost livestreaming hoog en op de een of andere manier moet het verantwoordelijk blijven. Om daar verder op in te gaan, zijn er apparatuurkosten, bandbreedte, providerkosten om er maar een paar te noemen. Meestal werkt het alleen in het voordeel van de video-omroeper wanneer mensen de inhoud kunnen bekijken waarin ze geïnteresseerd zijn.  

Hoe Aan De Slag Te Gaan Met Pay-Per-View-Streaming?

Pay-per-view streaming omvat 3 kritische componenten. Ze bestaan ​​uit: 

 • Dominante prijzen 
 • Nauwkeurige timing 
 • Geavanceerde hosting 

Het is van essentieel belang dat u een optimale prijs bepaalt voor uw inhoud, zodat u de verwachte inkomsten kunt verdienen zonder uw kijkers te veel te laten betalen. En hiervoor wordt het noodzakelijk dat u prijsplannen met meerdere niveaus aanbiedt op basis van hoe lang een kijker realistisch toegang heeft tot de inhoud. 

Ook als u van plan bent om pay-per-view-streamingdiensten op huurbasis aan te bieden, moet u ervoor zorgen dat de inhoud langer beschikbaar is dan de videoduur.  

Het is net zo belangrijk om het juiste streamingplatform te kiezen om te hosten. Hoewel je misschien veel betaalde en betaalde hostingopties vindt, kun je je pad kruisen met het feit dat ze niet allemaal de voorkeur geven aan pay-per-view-streaming . Het wordt ook cruciaal met de snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid van het platform.   

Overwegingen Bij Het Pay-Per-View-Videoplatform

Omdat PPV-videoplatforms veel factoren hebben waarmee u rekening moet houden, terwijl u kunt bepalen welke het meest geschikt is voor uw inhoud.  

Voordat je aan een streamingplan begint, kun je beginnen met het beantwoorden van een aantal vragen, zoals: 

 • Heeft het vooral een wereldwijd CDN?
 • Als er een scenario is van ondersteuning voor mobiele streaming, hoeveel kost software dan?
 • Kan het zijn ondersteuning bieden op alle apparaten?  
 • Heeft het plannen om aan uw zakelijke behoeften te voldoen?
 • Zal het schaalbaar zijn naarmate u uw streamingbedrijf laat groeien? 

Laten we er hieronder meer over bekijken.. 

Zorg Ervoor Dat U OTT-Pay-Per-View ‘S Wereldwijd Uitzendt

De kwaliteit van uw streams wordt enorm beïnvloed door het content delivery-netwerk dat centraal wordt gebruikt op Wanneer u onderzoekt hoe PPV werkt , beantwoordt het CDN deze vraag door inhoud in specifieke regio’s uit te zenden naar uw specifieke publiek. Als uw gebruikersbestand zich over de hele wereld bevindt, heeft u CDN nodig dat helpt bij het distribueren van streams op elke locatie of regio die u noemt. 

Zorg Voor Probleemloze Videohosting Op Verschillende Apparaten

Belangrijke criteria die u wellicht wilt overwegen, is of uw ppv-streamingplatform mobiele streaming ondersteunt, zodat uw kijkers toegang hebben tot inhoud die niet beperkt is tot een apparaat. Tegenwoordig geven de meeste gebruikers de voorkeur aan een platform dat flexibel is in termen van speelbaarheid van inhoud. Met andere woorden, ze zoeken een domein waar ze pay-per-view live kunnen streamen op sites van hun smartphone, tablets, smart tv, pc’s, enz. 

Kosten Van Services Voldoen Aan Uw Bedrijfsinvestering 

Als we kijken hoeveel winstgevende geld pay-per-view-services u kunnen bieden.. Laat me u dan vertellen dat dit puur afhangt van de software en het scala aan maatwerk dat u verkiest. De meeste services zijn gekozen met prijsmodellen met meerdere niveaus die bestaan ​​uit een systeem met in-stream aankopen en inwisselen van tegoeden. Het wordt van vitaal belang voor u om de werkelijke behoefte aan PPV-streamingservices te analyseren om deze snel te kunnen schalen. 

Krijg Een Ingebouwd Video Content Management Systeem

Een streamingdienst met PPV is pas op de lange termijn effectief, net als het hebben van een ingebouwd  Als intuïtieve toegang en gebruiksvriendelijke functies er niet zouden zijn, dan kan de inhoud van uw bedrijf bepaalde beperkingen hebben. Er is absoluut een CMS nodig om uw bedrijfsmiddelen gemakkelijk te organiseren, zodat u zonder enige beperking regelmatig inkomsten kunt genereren met uw inhoud. 

Begrijp Je Groeiplan 

In eerste instantie aan het begin van het van uw bedrijf , vindt eerst het leren van het opzetten van PPV-video plaats. Vervolgens kunnen ze met een kleinere prijsklasse experimenteren en langzaam de workflow leren om de inhoud te beheren. Naarmate je meer groeit, ga je misschien op zoek naar een volwaardige streamingoplossing. Het spreekt voor zich dat u er volledig mee wilt opschalen en het maximale potentieel wilt benutten. 

Conclusie

In het geval dat je live wilt streamen maar niet degene bent die contentrechten bezit, kun je er toch in slagen om met PPV in het spel te komen. Zonder PPV bestaat de kans dat u uit uw zak investeert om de rechten te verwerven om inhoud te streamen. Met pay-per-view-streaming betaalt u niets aan een entiteit voor streamingrechten. In plaats daarvan wordt het gesplitst met verder proces. 

Het enige dat u hoeft te weten, is dat u het meeste geld verdient voor uw inhoud door een lonend model te selecteren, omdat u uw inhoud achter de betaalmuur kunt plaatsen die bij elke weergave geld in uw portemonnee verzamelt. 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *