iptv-abonnement-bestellen

Ben jij op zoek naar het goedkoopste IPTV abonnement van internet? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met dit IPTV abonnement geniet je namelijk van ontzettend veel kijkplezier. Zo zijn er bijna 6000 video’s on demand te vinden, maar daarnaast ook 10.000 live tv zenders uit de hele wereld. Op deze manier is er dus altijd wel een leuk programma, goede serie of geweldige film te bekijken!

Wat is een IPTV abonnement?

IPTV is televisie kijken via een smartbox. Deze IPTV smartboxen ondersteunen 4K en zijn daarnaast uitgerust met Android 9.0 OS. Dankzij deze versie ondersteunt de mediabox alle nieuwste apps uit de Playstore. Denk hierbij aan Youtube, Netflix, Videoland, Uitzending Gemist en de radio, maar natuurlijk ook nog talloze andere apps. Daarnaast beschikken de boxen over een quad-core processor, een ontzettend snelle ethernetpoort en ondersteunt hij ook WIFI. En wanneer jouw tv 4K Ultra-HD/HDR 10 ondersteunt, speelt de box dit ook af zonder problemen.

Heb je een SMART-TV die Android ondersteunt? Dan heb je genoeg aan alleen een IPTV-abonnement, zonder mediabox. In dit geval wordt er een code naar je toegestuurd waarmee het abonnement kan worden geactiveerd.

Ook is er de IPTV Pro App, welke ervoor zorgt dat tv kijken nog aangenamer wordt. Zo kun je door middel van EPG terugspoelen en terugkijken, uitzendingen pauzeren en opnemen en daarnaast heel makkelijk met de ontvanger radio luisteren.

Verschillende abonnementen

Er zijn verschillende abonnementen te verkrijgen, wat handig is als je nog niet helemaal zeker weet of je wel een IPTV abonnement wilt aanschaffen. Zo is er een abonnement die je zeven dagen lang kunt uitproberen. Op die manier weet je precies wat je kan verwachten en kun je daarna beslissen of je er nog langer gebruik van wilt maken. Daarnaast zijn er ook nog abonnementen voor 3, 6 en 12 maanden te verkrijgen.

Binnen al deze abonnementen vind je naast het wereldwijde tv aanbod ook nog een sportpakket, filmpakket en een kinderpakket. Zo heb je dus werkelijk alles wat tv je te bieden heeft in een simpel kastjes.

IPTV abonnement bestellen

Wil je een IPTV bestellen? Dat kan heel makkelijk via de website. Klik onder het abonnement van jouw keuze op ‘bestellen’ en plaats vervolgens het juiste aantal in je winkelmandje. Hierna dien je je gegevens in te vullen, en daarna kun je gaan betalen. Dit kan vooralsnog alleen via PayPal of door middel van een Tikkie. Op de website staat aangegeven dat het binnenkort ook mogelijk is via iDeal te betalen.

Open chat
1
Betaalverzoek?
Welkom op onze Whatsapp chatbox!
U kunt hier terecht voor het aanvragen van een proefabonnement en voor alle andere vragen.

Vergeet u niet om uw e-mailadres en mac door te geven? Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Een mogelijk betaalverzoek ontvangt u via deze chatbox.

Met vriendelijke groet,
Manon