Video on demand met IPTV

Video on demand met IPTV

Ben je wel een beetje klaar met Netflix omdat het aanbod telkens hetzelfde is en je alle goede films en series inmiddels al wel hebt gezien? Dan is het natuurlijk mogelijk een nieuwe streamingsdienst erbij te nemen zoals Videoland, HBO, Disney of Amazon Prime, maar hier zitten ook weer kosten aan verbonden en voor je het weet betaal je €60,- per maand aan verschillende streamingsdiensten. Tel dit boven op je reguliere televisie abonnement en je bent al gauw €120,- of meer per maand kwijt. Zonde natuurlijk, want het kan zoveel goedkoper!

Video’s On Demand

Naast meer dan 10.000 live televisiezenders van over de hele wereld, kun je met een IPTV abonnement ook nog eens genieten van bijna 6000 Video’s On Demand (VOD) én alle betaalde filmzenders. Daarnaast kun je ook nog eens tot een week terugkijken op nationale en commerciële zenders. Dit betekent dat je geen andere streamingsdiensten meer nodig hebt, maar dat je ook je reguliere televisie abonnement op kunt zeggen! En heb je een SMART-TV die Android ondersteunt, dan heb je ook nog eens geen extra hardware nodig. In dat geval heb je dus genoeg aan een televisie, internet en een IPTV abonnement. Door middel van een code die naar je toegestuurd wordt, kun je hier al gebruik van maken. Ondersteunt jouw tv geen Android, of heb je geen SMART-TV? Dan is het nodig een smartbox erbij te hebben. Dit is een klein kastje die je aansluit op je tv.

Compleet zenderaanbod

Naast VOD geniet je ook van een compleet zenderaanbod met live zenders vanuit de hele wereld. Alle bekende Nederlandse televisiezenders, ook de betaalde zenders uit dure pakketten die je extra kunt bijbestellen bij je televisie abonnement. Denk hierbij aan alle kinderzenders, muziekzenders, filmzenders maar ook alle sportkanalen zijn live te bekijken. Zo mis je dus nooit meer een wedstrijd van je favoriete club!

IPTV abonnement aanschaffen

Een IPTV abonnement aanschaffen is heel erg makkelijk. Je kan hierbij kiezen voor een abonnement voor een week, 3 maanden, 6 maanden of een jaar. Hierbij is het jaarabonnement aanzienlijk goedkoper dan de overige abonnementen. IPTV Bestellen kan eenvoudig via de website, door op bestellen te klikken en naar je winkelmandje te gaan. Daar vul je alle benodigde gegevens in en betaal je jouw bestelling met PayPal of door middel van een Tikkie. Betalen via iDeal is binnenkort ook mogelijk.

Na de betaling wordt de code naar je toegestuurd, zodra je deze hebt kun je gaan genieten van je IPTV abonnement. Heb je ook een smartbox nodig? Dan wordt deze naar je opgestuurd.

Open chat
1
Betaalverzoek?
Welkom op onze Whatsapp chatbox!
U kunt hier terecht voor het aanvragen van een proefabonnement en voor alle andere vragen.

Vergeet u niet om uw e-mailadres en mac door te geven? Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Een mogelijk betaalverzoek ontvangt u via deze chatbox.

Met vriendelijke groet,
Manon